Ik ben Yannick Lanssens. Gehuwd met Rudy en mama van 2 jonge volwassene Emill en Henri, sterrenmama van onze lieve kleine Baptiste. Hierover kan je mijn verhaal lezen bij de button Boven De Wolken.

Ik hou van mijn gezin en alles wat er rond hangt, ik ben graag thuis en hou van de simpele dingen, we hebben een wielrenner in huis dus staat er regelmatig een koers op het programma, we leven met zijn allen mee. Wandelen doe ik ook graag, ja een natuurmens ben ik wel, het brengt je enorm tot rust. Nagenieten op een terrasje of putje winter ergens gezellig binnen met iets lekkers...mmm.

Ik hou enorm van fotografie maar dit hadden jullie al gemerkt waarschijnlijk, 't ja een beetje verslaafd aan m'n werk dat wel...Vooral met kinderen omgaan hierbij vind ik zalig. Het is niet enkel de fotografie maar ook het gevoel om met kinderen om te gaan...ze laten zijn wie ze zijn, naturel en ongedwongen en een beetje geduld, ja hé dat wel met de kindjes...

13 maart 2018, trotse meter geworden van Kamiel, een geweldige ervaring om de bevalling mee te beleven en wat geniet ik van het meter zijn. 

Verder zou ik nog zoveel dingen willen doen, zoveel tijd tekort... zoveel tijd tekort...

Genieten dat is wat we op tijd en stond moeten doen.