Ik ben Yannick Lanssens. Mama van 2 jonge volwassene Emill en Henri, sterrenmama van onze lieve kleine Baptiste. Hierover kan je mijn verhaal ook lezen op de website.

Ik hou van mijn gezin en alles wat er rond hangt, ik ben graag thuis en hou van de simpele dingen, we hebben  wielrenners in huis dus staat er regelmatig  koers op het programma, we leven met zijn allen mee. Wandelen doe ik ook graag, ja een natuurmens ben ik wel, het brengt je enorm tot rust. Nagenieten op een terrasje of putje winter ergens gezellig binnen met iets lekkers...mmm.

Ik hou enorm van fotografie maar dit hadden jullie al gemerkt waarschijnlijk, 't ja een beetje verslaafd aan m'n werk dat wel...Vooral met kinderen omgaan hierbij vind ik zalig. Het is niet enkel de fotografie maar ook het gevoel om met kinderen bezig te zijn...ze laten zijn wie ze zijn, naturel en ongedwongen en een beetje geduld, ja hé dat wel met de kindjes...

Verder zet ik me ook in voor Boven De Wolken, iets wat me nauw aan het hart ligt...kan je hier ook op m'n website lezen. Mensen de steun kunnen bieden met een tastbare herinnering is zo kostbaar.